tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Päivän fasismiBiscuit kirjoitti tänään Ilta-Sanomissa mm. terveysfasismista ja hahmotteli ilmeisesti jotakin tämänkaltaista.

9 kommenttia:

Jouni kirjoitti...

No niin Seppo Olavi, otahan lääkkeesi ja rauhoitu.

Vasarahammer kirjoitti...

Kun alkoholi ja tupakka on taltutettu, seuraavana on vuorossa läski. Uudesta ristiretkestä pikaruokaa vastaan on jo merkkejä ilmassa.

Oliko se Pekka Puska vai kuka, joka ehdotti jo keskioluen laimentamista Folköliksi Ruotsin tapaan?

Folkkis on ihan hyvä juoma, jos haluaa tihentää vessakäyntien väliä ja saada pöhöttyneen olon tulematta känniin.

Folkkiksen yksi seuraus on se, että Ruotsin Alkossa eli Systembolagetissa on tarjolla paljon erittäin vahvoja Lager-oluita ilmeisesti siksi, että ne menevät hyvin kaupaksi. Lisäksi ravintolassa Stor Stark tarkoittaa yleensä yli 5-prosenttista olutta.

Keskustelua suomalaisista arvoista kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Markku Jokisipilä kirjoitti...

Poistin pariinkin otteeseen aiheeseen mitenkään liittymättömiä ja alatyylisiä pilapiirroskilpailumainoksia. Lähettäjä suunnatkoon ne jonnekin muualle, mieluiten omille sivuilleen, josta samanmieliset varmasti ne löytävät.

Kavkaz fi nettisivuston keskustelusivusto kirjoitti...

Profeetta Muhammedin Pilakuvat Suomessa ... aihe ja teema ei liene Seppo Lehdon vika jos kohde on inhottava ja disgusting ;)?

Petri kirjoitti...

Julisteella viitattiin siis Adolfin raivorauttiuteen ja kasvissyöntiin. Anekdootteja: henkilääkäri Morell määräsi hänelle vatsalääkkeeksi olutta ja antoi hänelle piristäviä injektioruiskutuksia, joissa oli mm. nikotiinia.

Vasarahammer kirjoitti...

Bloginpitäjällä on ilmeisesti muita kiireitä, koska esimerkiksi kommenttia Ylikankaan viimeisimpään kirjaan olisi kiva kuulla.

Jouni kirjoitti...

Sattuipa silmiini tässäkin blogissa keskustellun Hymy-lehden päätoimittaja Tuluston kolumni, jonka loppu kuuluu seuraavasti:

"Vaikka Häkämies leimasi Venäjän vain 'haasteeksi' Suomen turvallisuudelle, kenttä on kyllä ymmärtänyt yskän ja panee mutkat suoriksi. Mieleen tulee aika ennen toista maailman sotaa - ei uskopoliittinen linja mitään uutta ole, päinvastoin. Sen ajan jäljet näkyvät sankarihautausmailla. Mitä Kekkonen viisaasti sanoikaan? 'Hakekaa ystävät läheltä ja viholliset kaukaa...'"

Aika napakka historiapoliittinen sivallus, vai mitä olette mieltä?

Jouni kirjoitti...

Tässä kuitenkin näppisvirheistä korjattu versio edelliseen liittyen:

"Vaikka Häkämies leimasi Venäjän vain 'haasteeksi' Suomen turvallisuudelle, kenttä on kyllä ymmärtänyt yskän ja panee mutkat suoriksi. Mieleen tulee aika ennen toista maailmansotaa - ei kokoomuksen ulkopoliittinen linja mitään uutta ole, päinvastoin. Sen ajan jäljet näkyvät sankarihautausmailla. Mitä Kekkonen viisaasti sanoikaan? 'Hakekaa ystävät läheltä ja viholliset kaukaa...'"