Kisatoimisto jatkaa soudun MM-karkeloiden pohdintaa. Torstaina soudetaan välierät niissä veneluokissa, joiden finaalit nähdään lauantaina. On tullut aika esittää valistunut arvaus niistä venekunnista, jotka tuonne finaaliin huomenna tiensä selvittävät. Samalla vähän huomioita ja meriittilistaa mielenkiintoisimpien joukkueiden ja urheilijoiden tiimoilta. Kieli on rosoista tajunnanvirtaa, mutta tällaisessa se ei paljon haittaa. Eurosport näyttää kaikki seuraavat lähdöt alkaen 14:30.
Jos joku postaa kommentteihin ennen ensimmäisen startin tapahtumista veikkauksen ja saa arvattua finaalijoukkueet paremmalla prosentilla kuin minä, lupaan jonain ensi talven lauantaina tai sunnuntaina vetää yhtämittaisena suorituksena 100 kilometrin matkan Concept 2 -sisäsoutulaitteella, videoida tapahtuman ja laittaa siitä parhaat palat näytille tänne blogiin. Heikommin arvanneille ei luonnollisesti vastaavaa velvoitetta synny, joskin päätös on luonnollisesti teidän. En kiellä enkä kehoita.
Naisten perämiehetön kaksikko, välierä 1
1 FRA France
Marie LE NEPVOU, Stephanie DECHAND
2 GBR Great Britain
Olivia WHITLAM, Louisa REEVE
3 GER Germany
Kerstin HARTMANN, Marlene SINNIG
4 NZL New Zealand
Emma-Jane FEATHERY, Rebecca SCOWN
5 CHN China
Li DAI, Liang WANG
6 BLR Belarus
Zinaida KLIUCHYNSKAYA, Nina BONDARAVA
Alkuerissä ei tarvinnut kärkijoukkueiden vetää lähellekään täysillä välieräpaikan saamiseksi, eli tähän mennessä nähdyn perusteella ei kannata vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Uusi-Seelanti voitti oman eränsä kaikkein nopeimmalla ajalla ja menee tästä kyllä jatkoon. Myös saksalaiset voittivat oman eränsä, vaikka olivatkin 9 sekuntia NZL hitaampia, eli GER samoin helposti finaaliin. Kolmannen paikan ottavat olympiafinalistit GBR, jotka selvästi säästelivät vauhtiaan alkuerässä.
Finaaliin NZL, GER ja GBR.
Naisten perämiehetön kaksikko, välierä 2
1 CRO Croatia
Maja ANIC, Sonja KESERAC
2 ARG Argentina
Laura ABALO, Gabriela BEST
3 ROU Romania
Camelia LUPASCU, Nicoleta ALBU
4 USA United States
Zsuzsanna FRANCIA, Erin CAFARO
5 RUS Russia
Mayya ZHUCHKOVA, Alevtina PODVYAZKINA
6 AUS Australia
Kim CROW, Sarah COOK
Amerikkalaiset, kasin kultamitalistit Pekingistä, voittivat keskimmäisen kolmesta erästä, vaikka mitään pakkoa kovaa soutamiseen ei ollutkaan, sillä marginaali neljänteen sijaan oli maalissa 15 sekuntia. Kuusi sekuntia nopeampia kuin oman eränsä voittanut GER. USA ottaa jatkopaikan, ja nyt nähdään ensimmäisen kerran myös Romanian vauhtia. Akselilla ROM-USA mielenkiintoista kipinöintiä, sillä molemmat parit istuvat myös maidensa kahdeksikoissa, jotka ottivat kaksi jaossa ollut suoraa finaalipaikkaa. Pitäisi säästellä, mutta myös ottaa henkistä niskalenkkiä. Kasista molemmille mitali napsahtaa ja lähellä on täälläkin. Kolmannesta finaalipaikasta kehkeytyy kova taisto akselilla RUS-AUS. Australialaiset olivat oman ae:nsä kolmansia, mutta löysäsivät selvästi viimeisellä 500 metrillä, kun jatkopaikka tuli yhdeksän sekunnin turvin. Venäläisillä marginaali oli pienempi eli 6 sekuntia, eli 2007 MM-neloset ottavat jatkopaikan.
Finaaliin USA, ROM ja AUS.
Miesten perämiehetön kaksikko, välierä 1
1 CZE Czech Republic
Jakub MAKOVICKA, Vaclav CHALUPA JR
2 SRB Serbia
Nikola STOJIC, Goran JAGAR
3 GBR Great Britain
Peter REED, Andrew TRIGGS HODGE
4 GRE Greece
Nikolaos GKOUNTOULAS, Apostolos GKOUNTOULAS
5 RSA South Africa
Shaun KEELING, Ramon DI CLEMENTE
6 POL Poland
Lukasz KARDAS, Dawid PACZES
Ison-Britannian ykkösvene lähtee keskeltä ja brittien ylpeydenaiheena on aina voittaa. Kreikkalaiset ovat petranneet koko kesän ja vetivät kovan ae-ajan 6.36 ilman minkäänlaista vauhdinpitämisen tarvetta, marginaali oli peräti 44 sekuntia, kun se britellä oli vain 7 sekuntia. GBR on nyt ensimmäisen vauhtitestin edessä ja GRE on tultava eroa, mikäli finaalissa britit aikovat pysyä omassa alkuerässään hurjaa vauhtia päästelleiden uusiseelantilaisten kyydissä. Kolmannesta finaalipaikasta iskevät yhteen kokeneet serbit sekä Etelä-Afrikan nuoruuden ja kokemuksen yhdistelmä. Di Clementeltä löytyy palkintokaapistaan Ateenan pronssi, MM-hopeat vuosilta 2002 ja 2005 sekä MM-pronssit vuosilta 2001 ja 2003, kaikki Donovan Cechin kanssa, eli hän kyllä tietää, miten A-finaaliin mennään. Serbit ovat kovia, mutta ovat hävinneet RSA:lle aina.
Ikisoutaja Vaclav Chalupa, 41-vuotias yhden olympiahopean, neljän MM-hopean ja kolmen MM-pronssin tshekki-ikoni, hakee puuttuvaa maailmanmestaruutta nyt myös perämiehettömästä kaksikosta, ja ajatukset lienevät jo siellä. Vuosina 1989-1993 viiden perättäisen arvokisahopean putki! Lisätään siihen vielä kolme neljättä sijaa MM-kisoissa sekä kaksi olympialaisten ja neljä MM-kisojen viidettä sijaa, niin kyllähän sen voitonkin tähän sarjaan jo soisi.
Finaaliin GBR, GRE ja RSA.
Miesten perämiehetön kaksikko, välierä 2
1 CAN Canada
Daniel CASACA, Max LANG
2 FRA France
Germain CHARDIN, Dorian MORTELETTE
3 NZL New Zealand
Eric MURRAY, Hamish BOND
4 USA United States
David BANKS, Charles COLE
5 GER Germany
Nils MENKE, Felix DRAHOTTA
6 CUB Cuba
Yenser BASILIO POL, Jorber AVILA ESQUIVEL
Voittajasuosikit nro yksi NZL starttaavat keskeltä ja johtavat startista maaliin. USA:n pari, joka pääsi semeihin helpoimmasta alkuerästä ilman kunnon testiä, on parhaimmillaan jopa mitalitasoa, mutta niin on myös kesän maailmancupeista poissa pysytellyt Saksan nuorisoduo Menke-Drahotta, jotka jo Pekingissä olivat tunkeutua pronssille. Toisaalta saksalaiset joutuivat alkuerässä taistelemaan pitääkseen Kuuban takanaan, ja he hävisivät Ranskan parille Chardin ja Mortelette, jotka muodostivat Ranskan Pekingissä pronssia ottaneen nelosen tahtipään ja ovat taatusti kova luu myös pienemmässä veneessä. Hulluna päivänä mystiset kuubalaiset voivat laittaa Ranskan , Saksan ja USA:n lujillekin. Lähdöstä tulee päivän tähän mennessä kovin kisa, vaikka voitosta ei minkäänlaista taistoa käydäkään.
Finaaliin NZL, USA ja FRA.
Naisten pariairokaksikko, välierä 1
1 BLR Belarus
Katsiaryna SHLIUPSKAYA, Anastasiya FADZEYENKA
2 GER Germany
Sophie DUNSING, Tina MANKER
3 GBR Great Britain
Anna BEBINGTON, Annabel VERNON
4 AUS Australia
Sally KEHOE, Philippa SAVAGE
5 CZE Czech Republic
Jitka ANTOSOVA, Lenka ANTOSOVA
6 UKR Ukraine
Nataliia LIALCHUK, Natalia RYZHKOVA
Pariairokaksikossa on nyt tilaa, kun Pekingin finalistit lopettivat tai siirtyivät tauolle joukolla. Parhaiden venekuntien ei täälläkään tarvinnut vetää alkuerissä täysillä, mutta kenties jotain osviittaa saatiin. Aussit innostuivat vetämään viimeisen 500 metriä todella reippaasti ja kuittasivat ohi USA:n olympiafinalisteista ja ottivat nimiinsä nopeimman ajan. Kehoe ja Savage ovat huipputason soutajia, jotka hakevat MM-kultaa. Brittien vauhti on hyvää, mutta nyt on vastus eri luokkaa kuin Banyolesin maailmancupissa, jossa he ottivat voiton. Parit taatusti haluavat jo testata toistensa vauhtia finaalia ajatellen. Näiden jälkeen taso putoaa, ja taistelu viimeisestä finaalipaikasta käydään Tshekin ja Saksan välillä. Jitka Antosova kääntää homman kokemuksella tshekeille.
Finaaliin AUS, GBR ja CZE.
Naisten pariairokaksikko, välierä 2
1 DEN Denmark
Fie GRAUGAARD - UDBY, Lea JAKOBSEN
2 NZL New Zealand
Anna REYMER, Paula TWINING
3 USA United States
Megan KALMOE, Ellen TOMEK
4 POL Poland
Magdalena FULARCZYK, Julia MICHALSKA
5 BUL Bulgaria
Rumyana NEYKOVA, Miglena MARKOVA
6 FIN Finland
Sanna STEN, Minna NIEMINEN
Täällä hakevat henkistä yliotetta toisistaan USA ja Puola. Luzernin maailmancupissa amerikkalaiset olivat aavistuksen nopeampia, täällä taas puolalaisten alkueräsuoritus oli astetta vakuuttavampi. Kolmannesta paikasta sitten tapellaan, ja realistisia tarjokkaita ovat niin BUL, FIN kuin NZL, ja tässä järjestyksessä. Sanna ja Minna ottivat ensimmäisen mitalinsa yhdessä Gifun MM-kisoissa 2005, jolloin tuli kevyen kaksikon MM-pronssia. Samoissa kisoissa avoimen kaksikon hopeamitalit vei Bulgarian pari Neykova-Markova, eli sen kokoista kantoa on nyt kaskessa Suomen naisille tarjolla. Ja onhan Neykova tietysti yksikkösoudun hallitseva olympiavoittaja, joka Pekingissä piti parhaan vauhtiinsa visusti piilossa finaaliin saakka. Pelkään, että niin käy myös nyt.
Finaaliin POL, USA ja BUL.
Miesten pariairokaksikko, välierä 1
1 UKR Ukraine
Artem MOROZOV, Vitaliy KRYVENKO
2 BEL Belgium
Bart POELVOORDE, Christophe RAES
3 GBR Great Britain
Matthew WELLS, Stephen ROWBOTHAM
4 FRA France
Julien BAHAIN, Cedric BERREST
5 SLO Slovenia
Luka SPIK, Jan SPIK
6 SRB Serbia
Marko MARJANOVIC, Dusan BOGICEVIC
Ranskalaiset laittoivat koko porukan nopeimmalla ajalla tulleella alkuerävoitollaan mitalispekulaatiot uusiksi, joskaan siellä vastassa ollut NZL ei ehkä ole ihan yhtä kova sarka kuin GER tai GBR. Bahain ja Berrest ottivat Pekingissä pariaironelosen pronssia, ja mitalivauhti näyttää löytyneen myös pienemmässä kipossa. Kotimaassaan voittopaineita kovastikin niskaansa saaneet britit saavat tehdä täyden työn viedäkseen erävoiton gaullisteilta. Oman lusikkansa soppaan haluaa heittää myös olympiavoittaja Spik pikkuveljensä kanssa, joskaan ainakaan vielä heidän veneensä ei ole kulkenut lähellekään sitä vauhtia kuin mitä Luka veteli aiemman parinsa Iztok Copin kanssa. Näiden lisäksi ei kolmeen joukkoon tulijoita tästä erästä löydy.
Finaaliin GBR, FRA ja SLO.
Miesten pariairokaksikko, välierä 2
1 POL Poland
Michal SLOMA, Wiktor CHABEL
2 EST Estonia
Allar RAJA, Kaspar TAIMSOO
3 GER Germany
Eric KNITTEL, Stephan KRUEGER
4 NZL New Zealand
Matthew TROTT, Nathan COHEN
5 SUI Switzerland
Andre VONARBURG, Florian STOFER
6 CUB Cuba
Yoennis HERNANDEZ ARRUEZ, Janier CONCEPCION HERNANDEZ
Raketin lailla maailmancupin voittoon ja kansainväliselle soutuhuipulle tämän kesän aikana nousseet saksalaiset hoitivat varman oloisesti nimiinsä myös alkuerävoiton, ja ovat veneluokan voittajasuosikki. Todella kovaa lähtevät uusiseelantilaiset ottivat jalkansa kaasulta 750 metrin jälkeen ja ottivat jatkopaikan mahdollisimman helpolla. Nyt voi olla eri ääni kellossa ja psykologinen yliote nuorista ja aina voittoa haluavista saksalaisista haussa. Näiden kahden takana tullaan kolmannesta finaalipaikasta käymään tuima taisto pariaironelosen MM-pronssimitalisti Rajan kipparoiman Viron sekä yksiköstä siirtyneen Vonarburgin ja nelosesta tulleen Stoferin välillä. Jos Vonarburg löytää viimeisellä 250 metrillä samanlaisen hurmosvaihteen kuin joskus yksikkökisoissaan, ovat sveitsiläiset finaaleissa. Uskon kuitenkin, että Rajan kokemus finaalipaikan ottamisesta kääntää vaa’an virolaisille.
Finaaliin GER, NZL ja EST.
Miesten perämiehetön nelonen, välierä 1
1 CRO Croatia
Ante JANJIC, Alen BANOVAC, Josip STOJCEVIC, Marin BOGDAN
2 GER Germany
Hanno WIENHAUSEN, Martin RUECKBRODT, Thomas PROTZE, Falk MUELLER
3 SLO Slovenia
Tomaz PIRIH, Rok ROZMAN, Rok KOLANDER, Miha PIRIH
4 GBR Great Britain
Alex PARTRIDGE, Richard EGINGTON, Alex GREGORY, Matthew LANGRIDGE
5 NZL New Zealand
Jade URU, Simon WATSON, Hamish BURSON, Tyson WILLIAMS
6 FRA France
Julien DESPRES, Jean-David BERNARD, Benjamin RONDEAU, Laurent CADOT
Ehkäpä jopa brittien ykkösveneeksi Luzernin voitolla nousseella nelosella on niskassaan valtaisan menestystradition paineet. Tässä veneluokassa ovat soutaneet Steven Redgrave, Matthew Pinsent, James Cracknell ja Steve Williams. Tähän joukkoon Partridgen pitäisi nyt itseään tunkea, ja se onnistuu ainoastaan voittamalla. Hyvät asemat finaaliin edellyttävät vakuuttavaa työnäytettä jo välierävaiheessa. Slovenian nelonen taistelee kovasti pariairokaksikon ja Copin kipparoiman pariaironelosen kanssa maan parhaan veneen tittelistä ja on parantanut vauhtiaan jatkuvasti, todisteena tästä alkuerävoitto vain kymmenyksen brittejä heikommalla ajalla. Näiden kahden mitalitarjokkaan takana peli on auki ja nimet outoja. Ranskalla on Pekingin pronssijoukkueestaan jäljellä kaksi miestä mutta ei lähellekään samaa vauhtia. Sekä Saksa että Uusi-Seelanti vetivät alkuerässä alle kuuden minuutin, ja Australian olympiahopeanelonen tuli Saksasta ohi vasta viimeisellä 250 metrillä. Saksan keskitettyä kaikki kovimmat tykkinsä kahdeksikkoon näillä herroilla varmasti näyttöhaluja riittää.
Finaaliin GBR, SLO ja GER.
Miesten perämiehetön nelonen, välierä 2
1 ESP Spain
Alexander SIGURBJORNSSON BENET, Pau VELA MAGGI, Marcelino GARCIA CORTES, Noe GUZMAN DEL CASTILLO
2 BLR Belarus
Vadzim LIALIN, Andrei DZEMYANENKA, Yauheni NOSAU, Aliaksandr KAZUBOUSKI
3 POL Poland
Patryk BRZEZINSKI, Jaroslaw GODEK, Sebastian KOSIOREK, Piotr BUCHALSKI
4 AUS Australia
Matthew RYAN, James MARBURG, Cameron MCKENZIE MCHARG, Francis HEGERTY
5 CZE Czech Republic
Jan GRUBER, Milan DOLECEK JR, Milan BRUNCVIK JR, Karel NEFFE JR
6 GRE Greece
Ioannis TSAMIS, Stergios PAPACHRISTOS, Georgios TZIALLAS, Pavlos GAVRIILIDIS
Aussit eivät ole kilpailleet kansainvälisesti Pekingin hopeasoutunsa jälkeen, mutta alkuerävoitto osoitti, ettei se ole vauhtia syönyt. Alkuerässä hurjalla viimeisellä 500 metrillään sekä USA:n että Kreikan kuitanneet ja toiselle suoralle jatkopaikalle työntyneet puolalaiset, jotka Pekingin jälkeen laittoivat kasin hyllyyn, ahdistavat kovasti Tshekkiä, joiden ei kuitenkaan helpommassa alkuerässä tarvinnut vielä lyödä kaikkia korttejaan tiskiin. Kreikka, Belarus ja Espanja jäävät statisteiksi.
Finaaliin AUS, CZE ja POL
Naisten yksikkö, välierä 1
1 EST Estonia
Kaisa PAJUSALU
2 NZL New Zealand
Emma TWIGG
3 BLR Belarus
Ekaterina KARSTEN - KHODOTOVITCH
4 CZE Czech Republic
Mirka KNAPKOVA
5 SWE Sweden
Frida SVENSSON
6 GER Germany
Juliane DOMSCHEIT
Suurin kysymys ei ole se, pääseekö Karsten jatkoon, vaan se, millaisella soudulla ja vauhdilla hän sen tekee, ja ylittääkö hän maalilinjan ennen Knapkovaa. Alkuerissä koko kesän terveysongelmien takia kilpailusta syrjässä pysytellyt valkovenäläinen veti koko porukan nopeimman ajan, eli kaikki alkanee olla sillä puolella kunnossa. Luulenpa, että tämän välierän voittaja on lauantaina myös maailmanmestari. Karstenin ja Knapkovan jälkeen tulee vettä välissä, sitten Uuden-Seelannin Twigg. Ruotsin Svensson ei ole lähellekään samanlaisessa iskussa kuin MM-pronssivuotenaan 2006 ja tyytyminen on B-finaaliin.
Finaaliin BLR, CZE ja NZL.
Naisten yksikkö, välierä 2
1 BEL Belgium
Annick DE DECKER
2 SRB Serbia
Iva OBRADOVIC
3 RUS Russia
Julia LEVINA
4 CHN China
Xiuyun ZHANG
5 GBR Great Britain
Katherine GRAINGER
6 POL Poland
Agata GRAMATYKA
Kiinan tätiosastoa edustava Zhang näkyy vertyneen uransa loppupuolella kovaan vauhtiin. Ylivoimainen alkuerävoitto lupaa saumoja mitalitaistoon. Kovin toivein kauteen lähteneen Graingerin vauhti taas on yskähdellyt sitä enemmän, mitä pidemmälle kausi on edennyt. Vuosikaudet ensin pariaironelosta, sitten ip-kaksikkoa ja sitten taas pariaironelosta soutaneelle britille yksi kesä saattaa sittenkin olla liian lyhyt aika yksikkösoudun haltuun ottamiseen. Myös Julia Levina tulee pariaironelosesta, mutta voitti Graingerin Münchenissä ja kellotti alkuerissä selvästi kovemman ajan. Näiden kolmen jälkeen on tilaa.
Finaaliin CHN, RUS ja GBR.
Miesten yksikkö, välierä 1
1 USA United States
Warren ANDERSON
2 LTU Lithuania
Mindaugas GRISKONIS
3 GBR Great Britain
Alan CAMPBELL
4 NOR Norway
Olaf TUFTE
5 CZE Czech Republic
Ondrej SYNEK
6 GRE Greece
Ioannis CHRISTOU
Campbell ja Tufte purjehtivat kärkisijoille, eikä heidän keskinäisestä sijainnistaan kannata vielä tehdä minkäänlaisia finaalia koskevia johtopäätöksiä. Tufte saattaa vedellä finaaliin hyvinkin pienellä marginaalilla paukkuja säästelläkseen. Campbell sen sijaan lähtee matkaan aina miehekkäästi ja tänä kesänä on pystynyt myös pitämään menon riskinä loppuun saakka. Erän mielenkiintoisin kysymys on se, pystyykö Liettuan 24-vuotias nouseva tähti, yksikkösoutajaksi pienikokoinen (186/79) Griskonis sysäämään todella heikkoa kesää soutavan Pekingin hopeamitalisti Synekin B-finaaliin. Jos Synek ei petraa menoaan alkuerästä, se on lähellä.
Finaaliin: GBR, NOR ja LTU.
Miesten yksikkö, välierä 2
1 ARG Argentina
Ariel SUAREZ
2 SWE Sweden
Lassi KARONEN
3 NZL New Zealand
Mahe DRYSDALE
4 BEL Belgium
Tim MAEYENS
5 CUB Cuba
Angel FOURNIER RODRIGUEZ
6 GER Germany
Mathias ROCHER
Drysdale on voittanut tänä vuonna joka ainoan soutamansa lähdön ja voittaa ainakin vielä tämän. Ensimmäistä arvokisamitaliaan vuosikausia jahdannut Belgian Mayens ei ole mitalivauhdista tänä vuonna ainakaan kauempana kuin vuosi sitten, jolloin hän oli Pekingissä neljäs. Ruotsin Suomi-leijonalla tatuoidulle Karoselle on tarjolla finaalipaikka Pekingin ja vuoden 2007 MM-kisojen tapaan. Varmisteluun Lassilla ei kuitenkaan ole varaa, sillä sen verran yrmy mies on vitosradalta matkaan lähtevä Kuuban 21-vuotias kaksimetrinen ja satakiloinen Angel, joka alkuerässä johti itseään Drysdalea lähes tonnille saakka. Nuhaa ei ainakaan saa tulla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Moikka,
Siinämäärin houkutteleva haaste, että on ihan pakko laittaa veikkaus.
W2-
erä 1. GBR GER NZL
erä 2. ROM USA AUS
M2-
erä 1. GBR GRE RSA
erä 2. CAN FRA NZL
W2x
erä 1. GBR AUS CZE
erä 2. USA POL BUL
M2x
erä 1. GBR FRA SLO
erä 2. EST GER NZL
M4-
erä 1. GER SLO GBR
erä 2. POL AUS CZE
W1x
erä 1. BLR CZE SWE
erä 2. RUS CHN GBR
M1x
erä 1. GBR NOR CZE
erä 2. NZL BEL CUB
/J.Masalin
Sen verran hyvä vetotarjous, ettei voi jättää väliin. Soudusta miitään tietämättömänä ja jopa nuo tajunnavirtaselostukset skipanneena valitsin jokaisesta lähdöstä satunnaisgeneraattorilla kolma jatkoon. Periaate siis sama kuin tikkaa heittävän apinan ja talousgurun ennusteet osakemarkkinoista. Nämä siis finaaliin:
W2-
erä 1. CHI GER NZL
erä 2. CRO ARG RUS
M2-
erä 1. POL GRE RSA
erä 2. CAN USA CUB
W2x
erä 1. UKR AUS CZE
erä 2. USA DEN BUL
M2x
erä 1. FRA BEL SRB
erä 2. GER SUI POL
M4-
erä 1. CRO GBR SLO
erä 2. BLR ESP AUS
W1x
erä 1. SWE EST GER
erä 2. POL CHN RUS
M1x
erä 1. NOR GRE LTU
erä 2. CUB SWE ARG
Matti
No niin välierät vedetty ja näyttäisi siltä, että minä onnistuin veikkaamaan 42:sta A-finaaliin selvinneestä joukkueesta oikein 37, J. Masalin 36 ja Matti metodin huomioiden kunnioitettavat 18.
Jos taas otetaan huomioon myös veneiden järjestys ja annetaan piste vain täsmälleen oikeaan paikkaan osuneesta ennustuksesta, pääsen minä lukemaan 20 ja J. Masalin lukemaan 12. Matin satunnaismetodi tuotti sekin peräti 9 osumaa.
Onko nyt niin, että alan miehenä J. Masalin alkaa pidentää ergotreenien kestoa tulevaisuutta ajatellen? Vauhdilla 2:00/500 m siitä tulisi tuollainen vähän nafti seitsemän tunnin siivu...
Lähetä kommentti