maanantaina, syyskuuta 28, 2009

Pojat palaverissa

Kuunnellessani Arto Merisaloa viime viikolla Arto Nybergin haastateltavana ja eilen pääministeri Matti Vanhasta haastattelutunnillaan, panin merkille mielenkiintoisen yhtäläisyyden. Molemmat ilmoittivat istuvansa vuositasolla n. 2000 palaverissa. Olisihan se ihme näin pienessä maassa, elleivät muutamat noista olisi yksiä ja samoja...

8 kommenttia:

-rh kirjoitti...

Vanhiksesta nyt ei ainakaan voi sanoa ettei olisi jo teinipoliitikosta alkaen tarpeeksi saanut istua tympeissä palavereissa. Ne ovat sellaista keskinkertaisuuksien lumepolitikointia, enimmäkseen, kaikki Smolnan tason alapuolella. Ja sinne pitkin näennäispolitikoinnin portaita nämä elämästä vieraantuneet "istujat" vievät pinttyneet ikiaikaiset tapansa.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä oli kirjoituksen pointti?

-rh kirjoitti...

Mun, vai ton avauksen?

IDA kirjoitti...

Veikkaan pointiksi: Pienet piirit ja yli viisi palaveria päivässä ympäri vuoden 7 päivänä viikossa.

Ei siitä hyvä voi tulla.

Markku Jokisipilä kirjoitti...

Ei siinä mitää ihmeempää pointtia ollut, nauratti vaan se, että molemmat vetivät hatusta tämän saman melkoisen poskettoman lukeman. Ja on se kumma, että asiat menevät niin kuralle kuin herroilla nyt on vaikka näin perkeleesti palaveerataan. Mitä lie esityslistalla ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Jos lamaa ei olisi tullut, Merisalo/Yli-Saunamäki istuisi parhaillaankin Kämpissä piirtelemässä luetettujen kanssa pöytäliinaan kuvioita "Tasavallan mittainen" ja "Työväen presidentti"-kampanjoiden junailemiseksi. Eikä Vanhanen tai Niinistö tietäisi yhtään mitään!

Joku tarkoitus varmaan on silläkin että Merisalo ottaa julkisuudessa kaiken syykseen, mutta Yli-Saunamäki säästetään.

Tuskin heistä kumpikaan kelpaa Bokassoksi. Nallen nauru kuuluu...

Aarne kirjoitti...

"Joku tarkoitus varmaan on silläkin että Merisalo ottaa julkisuudessa kaiken syykseen, mutta Yli-Saunamäki säästetään." Yli-Saunamäki tietää liikaa sekä keskustasta että Niinistö/kokoomuksesta.

Eniten minua kyllä huvittivat ne merisalon ajamat kilometrit. Ammattikuskikaan ei semmoisia aja.

Anonyymi kirjoitti...

Aika monia tuntuu huvittavan Merisalon toilailu ja venkoilu. Minua se on alkanut puistattaa: linnassa istunut maanikko pistää uutta firmaa pystyyn ja toimii porvarihallituksen kummisetänä, kätilönä ja arvovalintavaikuttajana. Eikä ilman mediaa viisarikaan olisi missään värähtänyt.

Lisäksi äijä julkisuudessa ilmiselvästi valehtelee, kertoo puolitotuuksia ja väistelee. Luonnollisesti hän on syvästi uskovainen.

Notta tällaisiten taustavaikuttajien ja mesenaattien kanssa tietty osa poliittisista toimijoistajamme veljeilee.

Bloginpitäjälle kiitokset selväsanaisesta esiintymisestä A-talkissa.