tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Päivän tarjous

Muistan lapsena joskus fantasioineeni, millaista olisi, jos jäisi sulkemisajan jälkeen kauppaan eikä kukaan huomaisi mitään. Pari herraa, jotka tosin olivat kyllä töissä, toteuttivat tämän fantasian joulunpyhinä espoolaisessa K-Supermarket Aslakissa. Tuloksena ei ollut tyhjiä kaljapulloja, suoraan pötköstä syödyn lauantaimakkaran kuoria ja hiirtenkorville selailtuja miestenlehtiä, vaan jotain paljon luovempaa ja kekseliämpää: marketin alakerran varaston kuljetuslavoista alkava ja sisääntuloporttien luo suklaarasioihin päättyvä kuuden ja puolen minuutin dominoketju!

Kiinnittäkää huomiota eri tavaroiden kaatumisominaisuuksiin, dominopotentiaalin esiintyminen mm. eri mehupurkeissa vaihtelee suunnattomasti. Erityisen hilpeitä ovat loppukiriosuuden käynnistävät (4.08-4.48) hyvän matkaa toistasataa kaljalaatikkoa. Eläinystävällistä karhunkaatoa! Jos siis Espoon suunnalla joskus joulun jälkeen tölkki avatessa vähän roiskahti, ei kannata hermostua, kuohut olivat seurausta hyvästä ja jalosta projektista! Ja niin, löytyyhän saatteesta disclaimeri, jonka mukaan "no products were harmed during making of the movie"! Pakasteita, esim. kalapuikkoja, ei siis liene mukana ollut.

3 kommenttia:

Iso H kirjoitti...

Markettitouhuista puheen ollen, Juha Seppälä on kokoelmassaan Super Market fantasioinut hieman toisentyyppisestä
kauppa"reissusta".

Jos jollain on Seppälän kertomuksen innoittamaa videomateriaalia niin saa toki linkitellä vaikka tänne, ihan hauskojahan nämä markettivideot ovat.

Vasarahammer kirjoitti...

Olin kuulevinani videolta kommentin, jonka mukaan mehutölkkien ottaminen mukaan olisi ollut virhe. Olen samaa mieltä, sillä kevyistä muro- ja suklaarasioista tuli paremmat efektit.

Kunnioitettava projekti kaikkiaan ja toivottavasti kauppias antaa poikien pitää työpaikkansa, sillä Supermarket Aslak ei voisi saada parempaa ilmaista mainosta.

"mis me ollaa?" kirjoitti...

Eiköhän työpaikat säily, kyseessä kun on kauppiaan oma poika ja vävy. Kauppa oli joulunpyhät kiinni, joten pojat menivät isin avaimilla sisään ja viettivät vuoden tylsimmän ajan sitten siellä.